Despre noi

Istoria Locației

Restaurant & Pensiune Passion

Bine ați venit la Trattoria Passion - o destinație culinară cu o istorie îndelungată de satisfacție a clienților! Înființat în anul 2003, ne mândrim cu o reputație solidă în inima comunității noastre și dincolo de ea.

La Trattoria Passion, ne propunem să vă oferim o experiență gastronomică de neuitat, imprimată cu pasiune și calitate. Fiecare preparat este gândit și pregătit cu atenție, utilizând ingrediente proaspete și autentice, pentru a vă oferi cele mai rafinate arome italiene.

Cu un meniu variat, care îmbină tradiția culinară italiană cu inovația și creativitatea, suntem siguri că veți găsi mereu ceva care să vă satisfacă pofta și curiozitatea gustativă.

Pe lângă serviciile noastre gastronomice, suntem bucuroși să vă oferim și un cadru ideal pentru evenimente speciale. De la nunți romantice și botezuri pline de bucurie la întâlniri de afaceri sau petreceri private, ne angajăm să facem din fiecare moment unul memorabil.

Complexul nostru oferă și facilități extinse, inclusiv o terasă spațioasă cu o capacitate de până la 100 de persoane, perfectă pentru a vă bucura de soarele verii sau pentru a vă relaxa într-o atmosferă plină de farmec. În timpul sezonului rece, terasa noastră este închisă, dar nu vă faceți griji - vă așteptăm să vă bucurați de ospitalitatea noastră în interiorul cald și primitor al restaurantului.

Dacă doriți să vă prelungiți experiența la Trattoria Passion, vă invităm să vă cazați în confortabilele noastre camere de pensiune, unde veți găsi liniște și relaxare după o zi plină de aventuri culinare și sociale.

Vă invităm să faceți parte din familia noastră culinară și să descoperiți pasiunea și rafinamentul nostru la Trattoria Passion. Vă așteptăm cu brațele deschise! 
Rezervă acum:+40 745 111 107

Ar trebui să încercați

Meniul nostru